Alles geef ik U 

Alles geef ik U

Bestel nummer: ECC17.1056.02
Product: Bladmuziek
Verschenen in magazine nr.: 35
Auteur(s): Judson W. VanDeVenter / Chad Cates / Tony Wood / Whinfield Weeden
Vertaling door: Trijnie Hilberts
Taal: 02-Nederlands
Andere taal e/o producten: I Surrender
Thema: Algemeen
Stemmen: SATB
Geschikt voor: Jongerenkoor
Moeilijkheidsgraad: moderately easy
Bladmuziek: Vocal, piano & rhythm
Stijl: Praise
Copyright: 2007 New Spring / Upper Cates Music / Row J, Seat 9 Songs / Imagem Music. For Europe: Small Stone Media bv, Holland
Als je beseft wat het betekent om je leven in handen van Jezus te leggen hoef je toch niet lang na te denken? Hij neemt je zonden weg, komt in je gebrokenheid en geeft je een heel nieuw leven geeft. Ren naar Hem toe, en de beslissing om je leven in Zijn handen neer te leggen word een geweldig, spetterend feest! Een arrangement vol energie, kracht en aanstekelijke passie.
Algemeen: Ik geef mijzelf aan U. Nederig kniel ik aan Uw voeten neer. Ik zal U altijf liefhebben en vertrouwen en dagelijks in Uw aanwezigheid leven. Ik geef alles aan U over, Heer mijn hart en mijn ziel zijn van U.

De video is het getuignis van Lydia tijdens de Nederland ZIngt-dag 2018:
Lydia kent een heftig verleden. Als kind werd ze gepest wat haar het gevoel gaf dat ze er niet bij hoorde. Ze werd tegendraads en wilde erg graag bij horen. Ze begon te drinken, roken en te stelen. En heeft uiteindelijk een periode in de gevangenis gezeten.
Ze kende alleen naar maar woede. Tot ze wordt uitgenodigd voor een kerkdienst. Ze besluit stiekem een kijkje te nemen en wordt overvallen door de liefde die zij daar ervaart. Gods liefde, zo weet ze later. Zaterdag 21 april staat Lydia op de Nederland Zingt Dag. Ze vertelt haar getuigenis en hoe God een wonder verrichte in haar leven. Om God te danken zingt zij het lied 'I surrender'.

Prijs: €2,75

Kies product
Fragment beluisteren
Download zichtexemplaar
Download de tekst
Voeg aan wenslijst toe

Gerelateerde producten

Beoordeel dit liedHoeveel sterren geeft u dit lied?


Stem!


Andere muziekliefhebbers bekeken ook