Bumaregeling 2022 

Bumaregeling 2022

Geschikt voor: Alle koren, groepen en bands
Bijzonderheden: Met een tarief van €7.95 per lid per jaar is het CSM KoormuziekNL Collectief de meest voordelige collectieve Bumaregeling.
Lid-abonnees van het KoormuziekNL Magazine krijgen 10% ledenkorting op dit tarief en betalen slechts €7.16

LET OP: DE PRIJS IS PER KOOR- of BANDLID PER KALENDERJAAR! VUL DUS HET CORRECTE AANTAL IN.

CSM KoormuziekNL Collectieve Bumaregeling
De meest voordelige regeling voor koren, bands, orkesten!Wat is er leuker dan zingen in een koor? Of muziek maken in een orkest of band? Of dansen met je dansgroep op te gekke muziek? Samen repeteren, samen een optreden verzorgen en uw publiek laten genieten van muziek, zang en/of dans!

Voor het gebruik van die muziek tijdens repetities, concoursen en eigen uitvoeringen betaalt u een vergoeding, in de volksmond ook wel ‘Bumarechten’ genoemd.

Deze vergoeding is op basis van het aantal leden per kalenderjaar. Uitgangspunt is dat u met uw vereniging muziek maakt als vrijetijdsbesteding.

Met de CSM KoormuziekNL Collectieve Bumaregeling regelt u in één klap snel en voordelig uw ‘Bumarechten’. Met een tarief van €7.95 PER LID PER JAAR is het CSM KoormuziekNL Collectief de meest voordelige collectieve Bumaregeling.

Lid-abonnees van het KoormuziekNL Magazine krijgen 10% ledenkorting op dit tarief en betalen slechts €7.15 PER LID PER JAAR!

Regel dus vandaag nog uw Bumarechten met de CSM KoormuziekNL Collectieve Bumaregeling en bestel de licentie via de shop.
Prijs: €7,95
Voeg aan wenslijst toe

Beoordeel dit lied

Hoeveel sterren geeft u dit lied?


Stem!


Andere muziekliefhebbers bekeken ook