01-10-2021

Bereikbaarheid klantenservice

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, maar er zijn drie snelle kanalen om met onze klantenservice in contact te treden.

1. via onze webwinkel
Doe uw bestelling in onze webwinkel Koormuziek.NL

2. per e-mail
Stuur uw vraag of bestellingen naar info@koormuziek.nl

3. via voicemail
Bel 078-6227547 en laat uw vraag of bestelling achter na de pieptoon. Zonodig bellen wij u terug.

05-12-2022

Prijswijziging per 1-1-2023

De laatste jaren heeft ook onze branche te maken met een flinke stijging van kosten. Met name de prijzen van papier en energie zijn enorm gestegen.
 
We hebben een prijsverhoging van onze producten zo lang mogelijk uitgesteld, maar we zien ons nu toch genoodzaakt per 1-1-2023 een aanpassing te maken. De prijs van drukwerk gaan met €0.25 per muziekstuk omhoog.

Maar er is ook GOED NIEUWS! De prijzen van PDF Levering blijven ONGEWIJZIGD! Het wordt dus voordeliger om voor PDF Levering te kiezen!

Bespaartip: Bestel voor 31-12 nog muziek tegen de oude tarieven!

15-12-2022

Het Koormuziek.NL Magazine gaat digitaal

We verwachten het nieuwe Koormuziek.NL Magazine 68 (Pasen 2023) nu elk moment van de drukkerij. Als alles volgens plan verloopt zullen we het magazine begin volgende week, dus nog voor de kerst, naar de leden opsturen.
 
Met ingang van de komende jaargang 2023 zal het magazine voortaan in PDF-formaat beschikbaar komen voor de leden. Magazine 68 zal daarmee het laatste magazine zijn dat in gedrukt vorm verschijnt. Een groot voordeel van de nieuwe manier van distribueren is natuurlijk dat je de pdf kunt delen met bijvoorbeeld de dirigent, de hele Muziekcommissie, etc.
 
We zijn om een aantal redenen tot dit besluit gekomen. Het distributievoordeel dat ik hierboven noem is er een. Maar ook klimaat- en kostenoverwegingen hebben bijgedragen tot deze beslissing. Samengevat: Minder bomen, minder papier, minder kosten, net zoveel muziek!