Digitale koormuziekEen belangrijke ontwikkeling in de korenwereld is zingen vanaf tablet, e.d. Daarom zijn de eigen muziekuitgaven van Koormuziek.NL niet alleen als drukwerk, maar ook digitaal te bestellen. En digitaal is nog goedkoper ook!


In de webwinkel maakt u de keuze hoe u de bladmuziek geleverd wilt hebben: Als Drukwerk of Digitaal (PDF met afdruk licentie):

Kiest u voor drukwerk, dan ontvangt u zoals u gewend bent uw pakket per PostNL.

Kiest u voor PDF Levering (dit is dus GEEN download!), dan ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur per aparte email een gewaarmerkte PDF. Op de pdf staan unieke gegevens, zoals koornaam, factuurnummer en het aantal afdrukken dat u mag maken. U koopt dus het recht tot maximaal het betaalde aantal afdrukken te maken of de pdf op dat aantal tablets te bewaren.

Noot 1: Bovenstaande geldt voor onze eigen uitgaven. Liederen die wij voor u in het buitenland inkopen kunnen helaas niet altijd digitaal geleverd worden.
Noot 2: Het is nu dus ook mogelijk om een combinatie bestelling te doen, bv 10 x digitaal en 25 x print.
Noot 3: Het verspreiden van de pdf-files staat gelijk aan het maken van illegale kopieën en is dus volgens de auteurswet verboden en daarom strafbaar.

We krijgen regelmatig vragen over dit onderwerp. We hebben een aparte FAQ-pagina gemaakt waar we deze vragen voorzien van een antwoord. Misschien staat jouw vraag er ook tussen? Deze pagina wordt telkens geüpdate.